Tämä ohje oli uusimmassa Pirkka-lehdessä (löytyy myös täältä). Mainio aamupala, välipala ja menee ihan pääruokanakin!
Tässä ohje yhteen wrappiin (ja vähän eri aineksilla kuin mitä alkuperäisessä ohjeessa):
2 munaa
1 rkl maitoa
ripaus suolaa ja pippuria
öljyä paistamiseen
Täyte:
3 siivua saunapalvikinkkua
3 cm:n pätkä kurkkua
3 kirsikkatomaattia
kevätsipulin varsi
lusikallinen Philadelphia Valkosipuli&Yrtit-tuorejuustoa
Riko kananmunat kulhoon. Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja mausteet.
Kuumenna pannussa tilkka öljyä ja kaada pannulle munakasseos. Kääntele pannua, jotta seos leviää tasaisesti. Kypsennä munakasta miedolla lämmöllä noin 2 minuuttia, kunnes pinta alkaa kuivua. Käännä munakas lastan avulla ja paista vielä muutama minuutti. Siirrä munakas lautaselle odottamaan.
Suikaloi kinkkuleike ja kuutioi kurkku. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan ja hienonna kevätsipulinvarret.
Levitä tuorejuustoa munakkaalle ja nosta päälle kinkkusuikaleet. Lisää kurkkukuutiot, tomaatit ja kevätsipulit. Rullaa munakas tiukaksi kääröksi ja nosta tarjoilulautaselle.