Nämä pikku-naposteltavat ovat todella meheviä. Viimeksi laitoin näihin myös kinkkua, tällä kertaa ne ovat kasvisversioita... ohjeen olen aikoinaan ottanut Canelialta ja se löytyy myös jo aiemmin täältä blogistani.

KASVISPANNUKAKUT

1535596.jpg

Laitan tähän nyt vielä ohjeenkin:

2 munaa
3 dl vettä
2 dl ruokakermaa
3 dl vehnäjauhoja
suolaa
mustapippuria
1 dl emmentalraastetta
10 kpl miniluumu- tai kirsikkatomaatteja
100 g (pakaste)parsakaalia

Mittaa kulhoon kananmunat, vesi, kerma ja jauhot. Sekoita tasaiseksi ja mausta seos suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon juustoraaste, paloitellut tomaatit ja parsakaalit.

Voitele muffinivuoat kevyesti ja annostele taikina vuokiin. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla puolisen tuntia. Kumoa pannarit pois vuoista hieman jäähtyneinä.

Ohjeesta tulee 12 kpl.