Tällä kertaa testaan Kettuterroristien ohjetta:
RAPARPERI-RAHKAPIIRAKKA
Pohja:
150 g voita
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1,5 dl sokeria
Täyte:
1 prk maitorahkaa
1 prk kermaviiliä
2 kananmunaa
1 dl sokeria
2 rkl sitruunamehua
1 tl vaniljasokeria
Pinnalle:
raparperia
2 rkl sokeria
Vaahdota voi ja sokeri. Vaahdota sekaan muna. Lisää keskenään sekoitetut vehnäjauhot ja leivinjauhe, ja sekoita. Levitä taikina piirakkavuoalle. Sekoita täyteainekset keskenään ja kaada täyte vuokaan. Leikkaa raparperit pitkittäin ohuiksi viipaleiksi ja asettele ne vieriviereen täytteen päälle. Ripottele päälle sokeria. Paista 200 asteessa uunin alimmalla tasolla n. 40 min.
RAPARPERI-RAHKAPIIRAKKA
Pohja:
150 g voita
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1,5 dl sokeria
Täyte:
1 prk maitorahkaa
1 prk kermaviiliä
2 kananmunaa
1 dl sokeria
2 rkl sitruunamehua
1 tl vaniljasokeria
Pinnalle:
raparperia
2 rkl sokeria
Vaahdota voi ja sokeri. Vaahdota sekaan muna. Lisää keskenään sekoitetut vehnäjauhot ja leivinjauhe, ja sekoita. Levitä taikina piirakkavuoalle. Sekoita täyteainekset keskenään ja kaada täyte vuokaan. Leikkaa raparperit pitkittäin ohuiksi viipaleiksi ja asettele ne vieriviereen täytteen päälle. Ripottele päälle sokeria. Paista 200 asteessa uunin alimmalla tasolla n. 40 min.