Tämä lasagne on tehty tällä Hellapoliisin ohjeella. Aivan ihana ohje ja niinkuin moni muukin ruoka, maku sen kun paranee kun se saa rauhassa maustua yön yli!!

BROILERLASAGNE

998233.jpg

Kopion tähän vielä ohjeen:

tilkka öljyä
400 g broilerin marinoituja filesuikaleita
1 iso sipuli silppuna
7,5 dl vettä
kana-tai kasvisliemikuutio
paprikajauhetta
1 pieni prk ananaspaloja
n 1 dl vehnäjauhoja + 1,5- 2 dl ananaspurkin lientä (lisää tarvittaessa vettä)
150 g ranskankermaa
200 g paprikasulatejuustoa
Provencen mausteseosta

150-200 g juustoraastetta

6-7 lasagnelevyä

Säädä uuni 175-200 asteeseen.

Kuumenna tilkka öljyä kattilassa.
Paista broilerisuikaleet ja sipuli kypsiksi.
Lisää joukkoon vesi, liemikuutio ja paprikajauhe, sekä valutetut ananaspalat (säästä liemi).

Sekoita ananaspurkin liemi ja vehnäjauhot keskenään, lisää seos ohuena nauhana höyryävään liemeen, anna kiehua hiljalleen viitisen minuuttia.

Lisää joukkoon ranskankerma ja sulatejuusto, mausta vielä Provencen mausteseoksella, kuumenna.

Lado uunivuokaan kerroksittain kastiketta, juustoraastetta ja lasagnelevyjä siten, että pinnalle jää kastike ja juustoraaste.

Kypsennä 175-200 asteisessa uunissa n 45 minuuttia.