MANSIKKAKAKKU
Mä ajattelin kokeilla miten multa onnistuis sokericrémellä koristeltu kakku... luovutin ennen kuin ehdin edes aloittaa... joten tässä on nyt ihan tavallinen kermakakku, minikokoinen! (Ei musta kyllä saa koristelijaa tekemälläkään!!)
Tein aluksi ihan normaalin suklaakääretortun pohjan:
POHJA:
4 munaa
1½ dl sokeria
2 rkl perunajauhoja
4 rkl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita ne varoen vaahtoon. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 200 asteessa n. 10 min. Kumoa pohja sokerilla ripotellulle uunipellille. Jäähtyneestä pohjasta otin sydän-muotilla kolme kerrosta.
TÄYTE:
vaniljatuorejuustoa
Flora vispiä
omenahilloa
KUORRUTUS:
Mansikoita
Hyytelösokeria
Flora vispiä