Ostin, varmaan jo puoli vuotta sitten (onneksi säilyy pitkään), Canneloneja. Nyt oli sitten vihdoin ja viimein korkea aika tehdä niistä jotain. Löysin kivan ja mielettömän herkullisen ohjeen Myllyn Paras-sivuilta!
KEVYT TONNIKALA-CANNELONIPAISTOS
Vähän muokkasin ohjetta:
1 pkt Myllyn Paras Canneloneja
Tonnikala-täyte:
2 sipulia
200 g kermaviiliä
300 g tonnikalaa vedessä
200 g pakaste-maissia
2-3 dl vettä
1 kalaliemikuutio
2-3 rkl mietoa salsakastiketta
1 dl tuoretta tillisilppua
200g raejuustoa
Päälle:
2½ dl kevyttä ruuanvalmistuskermaa
1 tlk tomaattimurskaa (400g)
100 g kevyttä juustoraastetta
Valmista tonnikala-täyte sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Maista mieleinen maku.
Laita täytettä Cannelloni putkien sisään työntäen veitsen kärjellä tai pikkulusikalla. Täytä kaikki putket täyteen ja lado ne sitä mukaan, kun täytät isolle, laakealle, voidellulle uunivuoalle, esim. lasagnevuoalle yhdeksi kerrokseksi.
Kaada putkien päälle kerma ja tomaattimurska sekä ripottele juustoraaste.
Kypsennä Cannelloni-paistosta 225-asteisen uunin alatasolla 20-30 min, kunnes ruoka on pinnaltaan kauniin keltaista.