MAKAROONILAATIKKO
Tänään menin ensimmäistä kertaa töihin hoitovapaani jälkeen (kyllä otti koville viedä esikoinen hoitoon!!!), en halunnut kuluttaa aikaa ruuanlaittoon, joten päätin tehdä tätä laatikkoa. Olen saanut tämän ohjeen ystävältäni, Kiitos Susanna ohjeesta!! Ei tarvitse keittää makaroonia... ei tehdä munamaitoa... eikä odottaa tuntia, että ruoka valmistuisi!
jauhelihaa (käytin naudan vähärasvaista)
sipuli
mausteita maun mukaan (laitoin paprikajauhetta, oreganoa ja suolaa)
1 l vettä
lihaliemikuutio
200 g kevyt ruohosipulituorejuustoa (tai valkosipuli...)
1 pss (400g) makaroonia
Ruskista jauheliha ja sipuli pannulla. Mausta mieleisesi mukaan. Laita kattilaan vesi kiehumaan, lisää veden joukkoon lihaliemikuutio sekä tuorejuusto. Anna juuston sulata. Voitele uunivuoka, kaada vuokaan makaroonit (raakana). Lisää makaroonien päälle maustettu jauheliha. Kaada lihaliemi-tuorejuusto-seos vuokaan. Paista 200 asteessa n. 20-30 min, kunnes makaroonit kypsiä ja liemi "haihtunut".