BROILERRISOTTO

Tämä risotto on valmista aika pienellä vaivalla. Ohjeen olen löytänyt Riikan ruokaohjeista (kopioin sen nyt tänne).

478823.jpg

450 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita

oliiviöljyä ruskistamiseen

1/2 punainen paprika (mulla oli keltaista)

pala kesäkurpitsaa

1/2 sipuli

2 porkkanaa

4 dl risottoriisiä

2 dl pakastemaissia

noin 12 dl vettä (osan voit korvata valkoviinillä)

1 kanaliemikuutio

suolaa, currya, paprikajauhetta, valkosipulijauhetta, rouhittua mustapippuria

25 g voita tai margariinia

tuoretta Parmesanjuustoa raastettuna (en laittanut)

 

Ruskista broilerisuikaleet oliiviöljyssä lähes kypsiksi. Lisää pilkotut kasvikset ja riisi, pyörittele öljyssä kunnes riisi on läpikuultavaa. Lisää hieman vettä, kanaliemikuutio ja mausteet. Kun neste alkaa kiehua, lisää loppu vesi pienissä erissä samalla sekoittaen. Odota että neste kiehuu ennen veden lisäystä. Lisää pakastemaissit kun risotto on lähes valmista. Lisää lopuksi voi ja sekoita hyvin. Raasta pinnalle reilusti tuoretta Parmesania.