Voitin toukokuun Confetin blogikampanjassa upean muffinssitelineen. (Täältä näet Confetin koko muffinssiteline tarjonnan, ihania!!) Teline pääsi nyt ekan kerran käyttöön esikoisemme nimppareilla:

Teline täytettiin näillä gluteenittomilla muffinsseilla (ohje Mantan kyökistä, vähän muunneltuna):

SUKLAAMUFFINSSIT

 

4 munaa

2dl sokeria

1prk kermaviiliä

150g margariinia sulana

5dl gluteenitonta jauhoa (sunnuntai)

3tl leivinjauhetta

2tl vanilliinisokeria

150g maitosuklaata rouheena (laitoin Marianne Crushia)

* Sekoita munat ja sokeri kulhossa esim. puuhaarukalla, ei tosiaan tarvi vatkailla. Lisää kermaviili, rasva, jauhot ja lopuksi suklaarouhe. Sekoittele tasaiseksi.

* Jaa taikina muffinivuokiin. Tästä annoksesta tuli 24kpl, eli kaksi täyttä muffinipeltiä. Paista 200 asteessa n.20 minuuttia.

Koristelin sokerikuorrutteella ja suklaarakeilla.