Voitin toukokuun Confetin blogikampanjassa upean muffinssitelineen. (Täältä näet Confetin koko muffinssiteline tarjonnan, ihania!!) Teline pääsi nyt ekan kerran käyttöön esikoisemme nimppareilla:
Teline täytettiin näillä gluteenittomilla muffinsseilla (ohje Mantan kyökistä, vähän muunneltuna):
SUKLAAMUFFINSSIT
4 munaa
2dl sokeria
1prk kermaviiliä
150g margariinia sulana
5dl gluteenitonta jauhoa (sunnuntai)
3tl leivinjauhetta
2tl vanilliinisokeria
150g maitosuklaata rouheena (laitoin Marianne Crushia)
* Sekoita munat ja sokeri kulhossa esim. puuhaarukalla, ei tosiaan tarvi vatkailla. Lisää kermaviili, rasva, jauhot ja lopuksi suklaarouhe. Sekoittele tasaiseksi.
* Jaa taikina muffinivuokiin. Tästä annoksesta tuli 24kpl, eli kaksi täyttä muffinipeltiä. Paista 200 asteessa n.20 minuuttia.
Koristelin sokerikuorrutteella ja suklaarakeilla.