Ruoka.fi ja Dansukker haastoivat ruokabloggaajia tekemään Suomen makeimman jäätelön. Äänestyksessä oli mahdollisuus valita oma suosikkinsa 30 herkullisen jäätelöreseptin joukosta. Nyt kilpailu on ratkennut ja Fazerina-jäätelölläni nappasin kolmannen sijan!! Voittajan ja kärkikolmikon näet täältä.

Kiitos kaikille äänestäjilleni!!!

Fazerina-j%C3%A4%C3%A4tel%C3%B6b-normal.

2 munaa

½ dl Dansukker glukoosisiirappia

2 dl kuohukermaa

2 Fazerina-patukkaa

1 KismetFazerina

2 tl Dansukker vaniljasokeria

Sulata Fazerina-patukat mikrossa, anna jäähtyä. Rouhi KismetFazerina karkeaksi rouheeksi.

Vaahdota munat ja glukoosisiirappi kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kerman joukkoon sulatettu suklaa.

Yhdistä vaahdot, lisää joukkoon KismetFazerina-rouhe  ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi. Kaada jäätelöseos kannelliseen astiaan ja pakasta 4-6 tuntia.

Vatkaa seosta mielellään muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa.

Pyöritä palloksi ja herkuttele!