Ruoka.fi ja Dansukker haastoivat ruokabloggaajia tekemään Suomen makeimman jäätelön. Äänestyksessä oli mahdollisuus valita oma suosikkinsa 30 herkullisen jäätelöreseptin joukosta. Nyt kilpailu on ratkennut ja Fazerina-jäätelölläni nappasin kolmannen sijan!! Voittajan ja kärkikolmikon näet täältä.
Kiitos kaikille äänestäjilleni!!!
2 munaa
½ dl Dansukker glukoosisiirappia
2 dl kuohukermaa
2 Fazerina-patukkaa
1 KismetFazerina
2 tl Dansukker vaniljasokeria
Sulata Fazerina-patukat mikrossa, anna jäähtyä. Rouhi KismetFazerina karkeaksi rouheeksi.
Vaahdota munat ja glukoosisiirappi kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kerman joukkoon sulatettu suklaa.
Yhdistä vaahdot, lisää joukkoon KismetFazerina-rouhe ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi. Kaada jäätelöseos kannelliseen astiaan ja pakasta 4-6 tuntia.
Vatkaa seosta mielellään muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa.
Pyöritä palloksi ja herkuttele!