Olen tässä vihreänä kateudesta katsellut toisten tekemiä muhkeita kääretorttuja, itse kun aina saan niistä litteitä kuin letut (taito sekin!!). Anjalta sain ohjeita, että kananmunat kannattaa olla huoneenlämpöisiä ja ennen kuin täyttää kääretortun täytyy malttaa odottaa sen jäähtymistä!! Kiitos Anja vinkeistä, tässä tulos:
VADELMAKÄÄRETORTTU

Kääriksen tein Anjan ohjeen mukaan:
4 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää varovaisesti sekoitellen kuivat aineet. Levitä leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 225 asteessa 5-7 minuuttia. Kumoa sokeroidulle leivinpaperille ja anna hetkisen jäähtyä.
Täyte:
1 prk vaniljatuorejuustoa
1-2 dl vadelmamarmeladia
Levitä pohjalle ensin vaniljatuorejuusto, sitten marmeladi. Rullaa tiukalle rullalle ja nosta jääkaappiin tekeytymään.