Tässä se (meidän) perinteinen:

MISSISIPIN MUTAKAKKU

Ohje täällä.

 

Löysin Pappilan Hätävara kokkaa-blogista kivan muunnoksen Taatelikakusta, herkullista!!:

SUKLAA-TAATELIKAKKU

250 g kivettömiä taateleita

2 dl vettä

200 g margariinia

2 1/2 dl sokeria

2 munaa

3 1/2 dl vehnäjauhoja (tai 2,7dl jyttejauhoja)

1 1/2 tl soodaa

1 tl vaniliinisokeria

1 dl (pähkinä tai)  mantelirouhetta

100 g taloussuklaata rouheena (tai tummaa laktoositonta)

Taatelit pilkotaan. Vesi sekä taatelit kiehautetaan ja jäähdytetään. Margariini ja sokeri vaahdotetaan, munat lisätään. Kuivat aineet sek. keskenään ja lisätään vuorotellen taateliseoksen kanssa. Rouhitut manteli/pähkinät+suklaa lisätään viimeisenä. Kaada hyvin voideltuun ja jauhoitettun vuokaan. Paistetaan 175C n 1 tunti. Kumotaan hyvin jäähtyneenä.