Tässä se (meidän) perinteinen:
MISSISIPIN MUTAKAKKU
Ohje täällä.
Löysin Pappilan Hätävara kokkaa-blogista kivan muunnoksen Taatelikakusta, herkullista!!:
SUKLAA-TAATELIKAKKU
250 g kivettömiä taateleita
2 dl vettä
200 g margariinia
2 1/2 dl sokeria
2 munaa
3 1/2 dl vehnäjauhoja (tai 2,7dl jyttejauhoja)
1 1/2 tl soodaa
1 tl vaniliinisokeria
1 dl (pähkinä tai) mantelirouhetta
100 g taloussuklaata rouheena (tai tummaa laktoositonta)
Taatelit pilkotaan. Vesi sekä taatelit kiehautetaan ja jäähdytetään. Margariini ja sokeri vaahdotetaan, munat lisätään. Kuivat aineet sek. keskenään ja lisätään vuorotellen taateliseoksen kanssa. Rouhitut manteli/pähkinät+suklaa lisätään viimeisenä. Kaada hyvin voideltuun ja jauhoitettun vuokaan. Paistetaan 175C n 1 tunti. Kumotaan hyvin jäähtyneenä.