... - ohjelmasta bongattu ohje:

MAKKARAPASTA

n. 300 g lenkkimakkaraa (laitoin nakkeja)
1 rkl öljyä tai margariinia
½ ps (100 g) Pirkka sipulikuutioita (pakaste) (laitoin yhden sipulin)
½ dl Pirkka tomaattipyreetä
2 dl maitoa tai ruokakermaa
½ tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
 persiljaa

Lisäksi:
  (Pirkka Parhaat parmesaania raastettuna (en laittanut)

1. Poista makkarasta kuori. Leikkaa makkara ohuiksi suikaleiksi. Kuumennaöljy pannussa ja kuullota siinä sipulit. Lisää makkarasuikaleet ja tomaattipyree. Anna kiehahtaa.

2. Sekoita joukkoon maito tai ruokakerma ja kuumenna. Mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Hienonna pinnalle tuoretta persiljaa.


1ps Pirkka pinaattifettuccine tuorepastaa (laitoin tavallista tuorepastaa)
1 ½ l vettä
1 tl suolaa
1-2 rkl öljyä

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja tarjoa makkarakastikkeen kanssa. Viimeistele parmesaaniraasteella.