... ravintolapäivää varten =) Kiitos kaikille asiakkaille!!
Tässä yksi leivonnainen, jota oli myynnissä (ja josta jäi kinuskit tuorekelmuun tai muuten vaan oli vaikea leikata palasia!!)


TIIKERIPIIRAKKA


Ohje PapunKakut - blogista:
 
Pohja:
3munaa
4,5dl sokeria
6,75dl jauhoja
3tl vanilliinisokeria
3tl leivinjauhetta
2,25dl maitoa tai vettä
200g voita
3rkl kaakaojauhetta
 
Päälle
2dl kermaa
2dl fariinisokeria
 
~100g valkosuklaata tai maitosuklaata
 
Sulata voi ja jätä jäähtymään.
Vaahdota kevyesti munat ja sokeri.
Sekoita jauhot, vanilliinisokeri ja leivinjauhe keskenään.
Lisää jauhoseos ja maito/vesi vuorotellen muna-sokerivaahtoon.
Lisää lopuksi voi.
Ota taikinasta 1/3 toiseen kulhoon ja lisää siihen kaakaojauhe.
Levitä pellille leivinpaperin päälle puolet vaaleasta taikinasta.
Valuta vaalean taikinan päälle tummia taikinaraitoja.
Lusikoi vielä loppu vaalea taikina päälle.
Paista 200'C 15-20min.
 
Laita kerma ja fariinisokeri kattilaan.
Kiehauta, sekoittele ja anna kiehua pienellä lämmöllä,
kunnes sakenee (20-30min).
 
Levitä kinuski jäähtyneen pohjan päälle.
Sulata vielä valkosuklaa ja raidoita koko komeus.