On muutama mansikkainen ohje jäänyt kesältä postaamatta. Tämä keikaus on yksi niistä. Ohje Makeaa murmelin täydeltä-blogista. Tein ilman pohjaa, joten tämä minun versioni on gluteeniton.

Mango-mansikkakeikeuskakku%20Makeaa%20mu

 

5 dl mangososetta (mulla Semper mangososetta)
1,5 rkl sitruunamehua
3 rkl sokeria
5 liivatetta

Mansikkatäyte
1,5 dl mansikkasosetta
1 rkl sokeria
1 liivate
Mangotäyte
200 g mangotuorejuustoa
1 dl turkkilaista jogurttia
2 dl kermaa
1 rkl sitruunamehua
3 liivatetta
3 rkl sokeria
1,5 dl pistaasipähkinöitä (en laittanut)
Koristeluun
Mansikoita
 
Kelmuta 1,5 litran suorakaiteen mallinen vuoka. Laita kaikki liivatteet likoamaan. Sekoita mangososeeseen sokeri, sulata liivatteet sitruunamehuun. Sekoita ja kaada n. puolet vuokaan, laita pakastimeen.
Vaahdota kerma, lisää tuorejuusto, jogurtti ja sokeri. Sulata liivatteet sitruunamehuun ja sekoita täytteeseen. Laita kylmään jähmettymään.
Soseuta mansikat, lisää sokeri ja sulata liivate sitruunamehuun.
Nostele jähmettyneen mangososeen päälle täytettä, mango- ja mansikkasosetta (ja pistaasipähkinöitä vuorotellen). Laita jääkaappiin jähmettymään.

Käännä ympäri ja irrota kelmut ja vuoka varovasti. Koristele.