... joka ei todellakaan ole kuivaa kakkua!! =) Tämä ohje on Kyökkipiika Katilta. Tällä ohjeella tulee ihanan mehevää kakkua ja niinkuin Katikin vinkkasi, niin parasta tämä kakku on jääkaappikylmänä!! Olen tällä ohjeella tehnyt jo ainakin 5 kakkua, jogurttia vaan vaihdellen! Tämän helpommaa ohjetta saa etsiä! Suosittelen! KIITOS Kati todella hyvästä ohjeesta!!
JOGURTTIKAKKU
Ohje suoraan Katilta:
5 dl vehnäjauhoja
3 dl sokeria
1 tl soodaa
1 tl vaniljasokeria
3 dl mustikkajogurttia
2 munaa
200 g sulaa margariinia
Sekoita kaikki aineet keskenään. Paista rasvatussa vuuassa 175 asteessa n. 45 minuuttia.
Tässä vielä aikasemmin tehty jogurttikakku, jossa jogurttina mustikka. Tuossa ristiäiskakussa käytin vaniljajogurttia.