... joka ei todellakaan ole kuivaa kakkua!! =) Tämä ohje on Kyökkipiika Katilta. Tällä ohjeella tulee ihanan mehevää kakkua ja niinkuin Katikin vinkkasi, niin parasta tämä kakku on jääkaappikylmänä!! Olen tällä ohjeella tehnyt jo ainakin 5 kakkua, jogurttia vaan vaihdellen! Tämän helpommaa ohjetta saa etsiä! Suosittelen! KIITOS Kati todella hyvästä ohjeesta!!


JOGURTTIKAKKU

Ohje suoraan Katilta:

5 dl vehnäjauhoja

3 dl sokeria

1 tl soodaa

1 tl vaniljasokeria

3 dl mustikkajogurttia

2 munaa

200 g sulaa margariinia

Sekoita kaikki aineet keskenään. Paista rasvatussa vuuassa 175 asteessa n. 45 minuuttia.

 

Tässä vielä aikasemmin tehty jogurttikakku, jossa jogurttina mustikka. Tuossa ristiäiskakussa käytin vaniljajogurttia.

1240499524_img-d41d8cd98f00b204e9800998e