Perjantaina herkuteltiin edellisessä postauksessa olevalla Kinuskikakulla ja lauantaina Mansikkakakulla. Kaupasta löytyi suomalaisia mansikoita. Kalliita ovat vielä, mutta maistuivat herkuilta :)

Saaran%20mansikkakakku%201vb-normal.jpg

Pohja:

6 munaa

3 dl sokeria

3 dl gluteenitonta jauhoseosta

Vatkaa sokeri ja huoneenlämpöiset munat vaahdoksi. Lisää jauhot siivilän läpi varovasti sekoittaen. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista uunin alatasolla noin 30-40 min., tai kunnes kakkupohja näyttää kypsältä.

Täyte: mansikkahilloa ja laktoositonta vispikermaa vaahdotettuna (maustettu vaniljasokerilla)

Päällä: tuoreita mansikoita

Pursotukset: laktoositonta vispikermaa

Kostutus: Mansikkamehua

Pienempi isoveli lennätti Stellaan koristeeksi kakun päälle :)

2014-05-26-normal.jpg