Perjantaina herkuteltiin edellisessä postauksessa olevalla Kinuskikakulla ja lauantaina Mansikkakakulla. Kaupasta löytyi suomalaisia mansikoita. Kalliita ovat vielä, mutta maistuivat herkuilta :)
Pohja:
6 munaa
3 dl sokeria
3 dl gluteenitonta jauhoseosta
Vatkaa sokeri ja huoneenlämpöiset munat vaahdoksi. Lisää jauhot siivilän läpi varovasti sekoittaen. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista uunin alatasolla noin 30-40 min., tai kunnes kakkupohja näyttää kypsältä.
Täyte: mansikkahilloa ja laktoositonta vispikermaa vaahdotettuna (maustettu vaniljasokerilla)
Päällä: tuoreita mansikoita
Pursotukset: laktoositonta vispikermaa
Kostutus: Mansikkamehua
Pienempi isoveli lennätti Stellaan koristeeksi kakun päälle :)