Meidän iskällä alkoi loma. Sen kunniaksi poikien kanssa tehtiin kakku (vinkkiä kakkuun otin täältä):

 TOFFEE-MANSIKKAKAKKU

Pohja:

Kääretorttupohja (Ostettu Fazerin leipomosta kääretortun vetopohjia)

Täyte:

1 prk kondensoitua maitoa

2½ dl mansikkakermaa

200g maustamatonta tuorejuustoa

mansikoita

4 liivatelehteä

1 dl mansikkamehua

Irrota etiketit kondensoidusta maitopurkista ja laita se vesikattilaan kiehumaan alhaiselle lämmölle noin 3 tunniksi (keitin 2 tuntia ja se riitti hyvin!!). Tänä aikana se tiivistyy ja muuttuu toffeeksi.

Leikkaa kääretorttupohjasta sopiva pala irtopohjavuokaan. Laita liivatteet likoon kylmään veteen. Vatkaa kermavaahdoksi. Sekoita kondensoidusta maidosta tehty kinuski ja tuorejuusto keskenään. Kuumenna mansikkamehu ja lisää liotetut liivatteet mehun joukkoon. Kaada liivateseos tuorejuusto-kinuskiseokseen koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi joukkoon kermavaahto ja sekoita tasaiseksi. Pilko tuoreita mansikoita irtopohjavuoan reunoille ja kääretortun päälle. Kaada täyte pohjan päälle irtopohjavuokaan.  Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.