Mitäs tähän sanot systeri? ;)
Tämä kakun ohjeen otin Kirsin keittiön Kirsiltä, HEH =) eli ihan omasta päästä!
MUSTIKKAKAKKU
Pohja:
175 g digestive-keksejä
n. 75 g margariinia
Täyte:
3 liivatetta
1,5 dl Flora vanillaa
½ prk Sunnuntain tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste Vanilja
1/4 prk Sunnuntain tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste Kuningatar
2 tl vaniljasokeria
3 dl mustikoita
vajaa 0,5 dl mustikkamehua
Tämä kakun ohjeen otin Kirsin keittiön Kirsiltä, HEH =) eli ihan omasta päästä!
MUSTIKKAKAKKU
Pohja:
175 g digestive-keksejä
n. 75 g margariinia
Täyte:
3 liivatetta
1,5 dl Flora vanillaa
½ prk Sunnuntain tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste Vanilja
1/4 prk Sunnuntain tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste Kuningatar
2 tl vaniljasokeria
3 dl mustikoita
vajaa 0,5 dl mustikkamehua
Sekoita keksimurut ja margariini ja painele seos leivinpaperilla vuoratulle irtopohjavuoan pohjalle (halk. 20 cm). Liota liivatteita kylmässä vedessä n. 5 min. Vatkaa Flora Vanilla kovaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuustot, vaniljasokeri ja mustikat. Kuumenna mehu mikrossa. Liota siihen liivatteet, anna vähän jäähtyä ja lisää se täytteen joukkoon koko ajan hyvin sekoittaen. Kaada täyte vuokaan. Hyydytä kakku jääkaapissa mieluiten yön yli.
Koristelussa käytin jugurttirusinoita ja suklaa-sydämiä.
Koristelussa käytin jugurttirusinoita ja suklaa-sydämiä.
Psst... tästä vois, systeri, tänään EHKÄ saada maistiaisia :)