Sain jo pari kuukautta sitten lahjakortin, jolla voin hakea Frödingin ja Oolannin uutuuksia maisteltavaksi, KIITOS!!
Piti oikein kaupunkiin lähteä maistiaisia hakemaan, kun ei niitä (ainakaan  vielä) ollut tuohon lähikauppaan tullut. Ihmeen kauan jaksoin kyllä odottaa... No, mutta asiaan.

Frödinge on tuonut markkinoille mm:

PRINSESSALEIVOS

"Frödingen Prinsessaleivos on kakkuklassikon uusi leivoskokoinen vaihtoehto. Sokerikakkupohjalla on täytteenä kermaa, vadelmahilloa ja vaniljakreemiä. Vihreä marsipaani, ohuet suklaaraidat ja puuterisokeri kuorruttavat leivoksen. Herkullinen maku tulee luonnollisista aromeita. Leivos ei sisällä muunneltua tärkkelystä."

Oma kommentti: Ole siitä "hassu" kotileipuri, että minulle maistuu myös valmiit leivonnaiset... ei kaikki, mutta tämä Prinsessaleivos ainakin maistui. Leivokset ovat kätevästi yksittäispakattuja (4 kpl/pakkaus), joten kaikkia ei ole pakko kerralla sulattaa. Sopivan kokoinen leivos, sopivan makea ja maukas. Hyvää!!

Ostin myös Frödingen:

VALKOSUKLAAMOUSSEKAKKU"Frödingen Valkosuklaamoussekakussa
on täytteenä herkullista valkosuklaamoussea. Kakun päällä on vadelmahilloa, puutarhamarjoja sekä suklaakoristeita."

Oma kommentti: Ei tätäkään kyllä moittia voi!! Kyllä se vaan niin hyvää oli!! Mousse oli herkullisen pehmeää ja sopivan makeaa. Puutarhamarjat toivat mukavasti pientä hapokkuutta.


Frödinge toi markkinoille myös kolmannen herkun: Appelsiinimoussekakku. Harmikseni tätä ei kaupassa ollut tarjolla, mutta ehkä joku päivä sen vielä bongaan ja testaan...


Ja sitten niihin Oolannin uutuus suolaisiin...

OOLANNIN PIPPURI-TUOREKASTIKE
Oolannin tuorakastikevalikoima täydentynyt Pippuri-tuorekastikkeella. Pussin kyljessä suositellaan lisäämään pussin sisältö crème fraichen tai ruuanvalmistusjugurtin joukkoon... minä laitoin kermaviiliin ja toimi hienosti. Grillattiin vkoloppuna ja kovasti sai kastike kehuja!!
Tässä kastike Kivikylän possufileen (valmiiksi marinoitu, aivan älyhyväää!!!) kyljessä:
Ja sitten vielä, tulistakin tulisimmat:
RAPEAT CHILI RANSKALAISET
Huh... vettääääää... wink