Eilen syötiin (jo vähän etukäteen) mieheni synttärikakkua. Sankarin toivomus oli:

KINUSKIKAKKU (gluteeniton)

Pohja (kääretorttu):

4 kananmunaa

1½ dl sokeria

3/4 dl perunajauhoja

2 rkl kaakaojauhetta

2 tl leivinjauhetta

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää varovaisesti sekoitellen kuivat aineet. Levitä leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 225 asteessa 5-7 minuuttia. Kumoa sokeroidulle leivinpaperille ja anna hetkisen jäähtyä.

Täyte:

omenahilloa

Flora Vispiä vaahdotettuna ja vaniljarahkaa (sekoitus)

Lumihiutaleet:

tehty näillä muoteilla sokerimassasta

Kinuski:

1½ dl kuohukermaa
3/4 dl sokeria
3/4 dl fariinisokeria
2 tl voita
1 tl vaniljasokeria
 
Sekoita kerma, sokeri ja fariinisokeri kattilassa. Keitä hiljalleen välillä sekoittaen n. 20-30 min, kunnes tippa kinuskia kylmään veteen pudotettuna jähmettyy kiinteäksi. Sekoita voi ja vaniljasokeri kinuskiin ja kaada se kuumana kakun päälle.