Yleensä olen tehnyt Charlotan  hyytelötäytteellä, mutta Marien blogista löysin tämän vinkin, KIITTI vinkistä, tästä taitaa tulla meidän perheen tämän kesän hitti!!

JÄÄTELÖCHARLOTTA

646194.jpg

Ohjeen kopioin Marielta

1 kaupan kunigatarkääretorttu
mansikkahilloa
noin 1/2-1 litraa mansikkajäätelöä riippuen vuoan koosta
1/2-1 litraa vaniljajäätelöä

Vuoraa kulho tai valitsemasi laakea astia kelmulla.  Leikkaa kääretorttu vajaa 1cm levyisiksi viipaleiksi. Vuoraa kelmutettu astia kääretortun viipaleilla. Pehmitä mansikkajäätelöä lusikalla tai vatkaimella sekoittaen että jäätelö on helpompi levittää. Levitä mansikkajäätelöä kääretortulla vuorattuun vuokaan, noin puoleen väliin asti. Lusikoi reilu kerros mansikkahilloa päälle. Pehmitä vaniljajäätelö ja levitä varovasti hillon päälle. Tasoita pinta. Lado loput kääretortun viipaleista pohjaksi jäätelön päälle. Peitä pohja kelmulla ja nosta kakku pakastimeen muutamaksi tunniksi. Ota kakku sulamaan noin 10 minuuttia ennen tarjoilua. Kumoa astia tarjoilulautaselle, poista kelmu ja nauti.