JAUHELIHA-CANNELONIT

Ohjeen nappasin Onnelilta pienin muutoksin:
250 g cannelloneja
Täyte:
400 g naudan paistijauhelihaa
1 sipuli
1 porkkana raasteena
2 ½dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1/2 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1 rkl oreganoa
100 g (noin 2 dl) juustoraastetta
Päälle:
2 1/2 dl ruokakermaa (laitoin kolmen juuston kermaa)
400 g tomaattimurskaa
50-100 g juustoraastetta
Ruskista jauheliha. Lisää hienonnettu sipuli, porkkanaraaste, vesi ja mausteet. Lisää lopuksi juustoraaste. Anna jäähtyä hetken aikaa.
Laita täytettä cannelloniputkien sisään veitsenkärjellä tai pikkulusikalla. Täytä kaikki putket täyteen ja lado ne vierekkäin voideltuun, suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan yhdeksi kerrokseksi.
Sekoita keskenään ruokakerma ja tomaattimurska ja kaada cannellonien päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 225-asteisessa uunissa alatasolla noin 25 minuuttia.