Tarjoan teille hyvän ja herkullisen ruokareseptin:

JAUHELIHA-CANNELONIT




Ohjeen nappasin Onnelilta pienin muutoksin:

250 g cannelloneja

Täyte:

400 g naudan paistijauhelihaa

1 sipuli

1 porkkana raasteena

2 ½dl vettä

1 kasvisliemikuutio

1/2 tl suolaa

1/2 tl valkopippuria

1 rkl oreganoa

100 g (noin 2 dl) juustoraastetta

Päälle:

2 1/2 dl ruokakermaa (laitoin kolmen juuston kermaa)

400 g tomaattimurskaa

50-100 g juustoraastetta

Ruskista jauheliha. Lisää hienonnettu sipuli, porkkanaraaste, vesi ja mausteet. Lisää lopuksi juustoraaste. Anna jäähtyä hetken aikaa.

Laita täytettä cannelloniputkien sisään veitsenkärjellä tai pikkulusikalla. Täytä kaikki putket täyteen ja lado ne vierekkäin voideltuun, suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan yhdeksi kerrokseksi.

Sekoita keskenään ruokakerma ja tomaattimurska ja kaada cannellonien päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 225-asteisessa uunissa alatasolla noin 25 minuuttia.