Ohje uusimmasta Kotivinkistä:
MAAILMAN HELPOIN RAPARPERIHILLOKE
500 g raparperia
tilkka vettä
2 dl sokeria
1 dl ruokokidesokeria
Pese, puhdista ja kuutioi raparperit. Laita ne kattilaan. Lisää kattilaan tilkka vettä ja sokerit. Kuumenna seos ja kiehauta se. Alenna lämpöä ja kypsennä kannen alla, kunnes hilloke on sopivan pehmeää, noin 10-15 min. Jäähdytä hilloke.
MAAILMAN HELPOIN RAPARPERIHILLOKE
500 g raparperia
tilkka vettä
2 dl sokeria
1 dl ruokokidesokeria
Pese, puhdista ja kuutioi raparperit. Laita ne kattilaan. Lisää kattilaan tilkka vettä ja sokerit. Kuumenna seos ja kiehauta se. Alenna lämpöä ja kypsennä kannen alla, kunnes hilloke on sopivan pehmeää, noin 10-15 min. Jäähdytä hilloke.