... suklaa ja kerma... terveellistä herkkua... =)

SUKLAAPANNACOTTA
(gluteeniton)



Ohje Danssukker-sivuilta (tein tupla-annoksen 20 cm vuokaan):

2 liivatelehteä
2 dl kuohukermaa
2 dl maitoa
100 g valkosuklaata (mulla puolet maitosuklaata)
1–2 rkl Dansukker Ruokokidesokeria (muutkin kuin Dansukker käy!! ;)...)
1/4 tl Dansukker Vaniljasokeria
(muutkin kuin Dansukker käy!! ;)...)


Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Mittaa kasariin kerma ja maito, kiehauta. Lisää joukkoon valkosuklaa ja sokeri. Hämmennä miedolla lämmöllä, kunnes suklaa on sulanut. Mausta lopuksi vaniljasokerilla. Lisää joukkoon vedestä puristetut liivatteet ja sekoita liemi tasaiseksi. Jaa liemi annoskulhoihin tai laseihin (tai vuokaan) ja nosta kylmään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

Katsokaapas kuinka hienot kerrokset sain jostain kumman syystä tehtyä... surprise