Taasen olen käynyt nappaamassa vinkin täältä

MAKKARAPANNU


1 pkt (400 g)  Pirkka A-luokan ruokalenkkimakkaraa (käytin HK:n Aito-nakkeja)
1 iso  sipuli
2 rkl  öljyä
1 ps (400 g)  Pirkka pariisinperunoita
1 ps (300 g)  Pirkka kukkavihanneksia
1 tl  suolaa
1/2 tl  mustapippuria
  tuoretta basilikaa tai korianteria (en laittanut)


1. Leikkaa kuorittu sipuli ohuiksi lohkoiksi ja paloittele makkarat. Ruskista makkarapalat kevyesti ja siirrä toiseen astiaan.

2. Kiehauta paistokasarissa öljyssä ohuet sipulilohkot. Lisää paistokasariin pariisinperunat ja anna hautua sipulin kanssa noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon kukkavihannekset.

3. Mausta seos suolalla ja pippurilla ja anna perunoiden ja vihannesten hautua edelleen juuri ja juuri pehmeiksi eli noin 10 minuuttia välillä sekoitellen. Lisää lopuksi kevyesti ruskistetut makkarapalat ja kuumenna.

4. Hienonna pinnalle basilikaa tai korianteria.