Kiva ja ruokaisa ohje Mimosalta:

TONNIKALA-PANNUKAKKURULLA

Pohja:
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
6 dl maitoa
3 munaa
50 g voita sulatettuna

Täyte:
1 rs (200g) valkosipulituorejuustoa (laitoin ruohosipuli)
1 tlk (150g) ranskankermaa
1 1/2 - 2 tlk persiljalla maustettua tonnikalaa (suositus 2 tlk)
tilliä

Yhdistä jauhot ja suola. Lisää puolet maidosta ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Vatkaa joukkoon loppu maito, munat ja voisula. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 200 asteessa noin 30 min. Kumoa kypsä pohja leivinpaperille ja anna jäähtyä hieman.

Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma keskenään. Levitä juustoseos pohjan päälle. Lado juustoseoksen päälle tonnikalat ja tilli. 

Kääri levy rullalle ja anna vetäytyä jääkaapissa tarjoiluun saakka.

Sopii tarjoiltavaksi kahvin kanssa suolaisena iltapalana tai lounaaksi salaatin kera.