Mitähän tähän nyt kirjoittaisi... Osui ja upposi!!

Kokeilkaa ihmeessä tätä ohjetta! Tämä on taas näitä helppoja ohjeita, kannattaa ottaa lapsetkin mukaan, itseasiassa meillä nämä leipoikin kaksi pikkuleipuria (pienellä äidin avustuksella). Nopea ja herkullinen välipala. Marjoja vaihdellen saa uusia makuelämyksiä. Ripaus tomusokeria on piste iin päällä =)

Tähän ohjeeseen törmäsin Yummu Baker - blogissa.

Punaherukkaskonssit%20Yummu%20Bakerb-nor

4 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
hyppysellinen suolaa
2 rkl voita
150 g maustamatonta jogurttia
3 rkl maitoa
2 dl punaherukoita (tai muita marjoja)
tomusokeria koristeluun
 
Mittaa kulhoon jauhot, sokerit, leivinjauhe sekä suola ja sekoita hyvin keskenään. Nypi kylmä voi jauhoseoksen joukkoon. Lisää kulhoon jogurtti ja maito. Sekoita taikina tasaiseksi, mutta älä vaivaa liikaa. Lisää vielä lopuksi punaherukat ja pyörittele ne taikinan joukkoon.
Muotoile taikinasta pyöreä, pari senttiä korkea levy pellille leivinpaperin päälle. Leikkaa levy kahdeksaan osaan ja erottele palaset hiukan toisistaan, jotta ne saavat hiukan kohoamisvaraa uunissa. Paista 200 °C:ssa noin 20-25 minuuttia kunnes skonssit ovat saaneet väriä ja ovat sopivan kypsiä. Jäähdytä ja koristele siivilöidyllä tomusokerilla. 
 
 
Luulen, että lähipäivinä meillä syödään skonsseja aamupalaksi, välipalaksi, iltapalaksi, muuten vaan... ;)
 
Jauhot tarjosi: