Ohje löytyi Suklaamuruja... - blogista (pohjan tein kaurakekseistä ja päärynäpiltistä):
SUKLAINEN KINUSKIRAHKAKAKKU
POHJA:
n. 150 g Kaurakeksejä
1 prk päärynäpilttiä
TÄYTE:
1 prk Flora vanillaa 12%
1 prk 2% rahkaa
2 dl kinuskikastiketta
5 liivakkoa
0.5 dl vettä liivakoiden sulatukseen
KIILLE:
3 liivakkoa
1 prk(2dl) suklaakastiketta
n. 0,5 dl vettä
Liota liivatteita kylmässä vedessä n 5 minuuttia. Murenna keksit muruiksi ja sekoita joukkoon päärynäpiltti. Laita leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle ja taputtele keksimuruseos tasaisesti pohjalle.
Vaahdota vaniljakastike. Sekoita rahka ja kinuskikastike vaahdon joukkoon. Kuumenna vesi. Purista liivatteista vesi ja liota liivatteet kuumaan veteen. Kaada liivateliemi hieman jäähtyneenä täytteen joukkoon. Sekoita hyvin. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa väh. kolme tuntia.
Laita kiilteen liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Kaada suklaakastike kulhoon. Kuumenna vesi. Purista liivatteista vesi ja liota liivatteet kuumaan veteen. Kaada liivateliemi hieman jäähtyneenä suklaakastikkeen joukkoon. Sekoita hyvin. Kaada kiille täytteen päälle. Anna hyytyä kylmässä pari tuntia. Irrota kakku vuoasta (ja siirrä tarjoilulautaselle). Koristele haluamallasi tavalla.