Tämä piirakka on tehty joskus kesällä... nyt ehdin laittaa siitä kuvan tänne blogiini :)!! Onneksi pakkasesta löytyy raparperipaloja, nimittäin tämä piirakka oli hyvää!!!
Ohje on Miksulta.
RAPARPERIPIIRAKKA
1 pkt Myllyn Paras Kauramurotaikinaa
TÄYTE:
n. ½ l raparperipaloja
2 dl kermaviiliä, smetanaa tai Fraichea
2 kananmunaa
½-1 dl sokeria
1-2 tl vaniljasokeria
1 dl mantelilastuja
Päälle: mantelilastuja
Ota taikina sulamaan n. ½ tuntia ennen käyttöä tai sulata hetki varovasti mikroaaltouunissa. Levitä Kauramurotaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Levitä päälle ohuet raparperiviipaleet ja sekoita muut täytteen aineet keskenään ja kaada piirakalle. Paista 200 asteisen uunin keskitasolla n. 30 min, kunnes piirakka saa kauniin värin.