"Riittääks tätä huamiseks", kysyi esikoinen, kun iso annos Broiler-pastalaatikkoa oli siirtynyt lautaselta masuun =) Tämä on meillä niitä ruokia, mikä uppoaa sata varmasti!

Ohje on siitä hyvä, että sitä voi muunnella joka kerta ja silti se on yhtä hyvää!! Broilerina voi käyttää maustettua tai maustamatonta. Voi vaihtaa pasta-lajia, tuorejuuston makua ja eri kasviksia. Tässä kasviksina on käytetty tomaattia ja parsakaalia, mutta hyväksi on todettu myös kesäkurpitsa, kukkakaali, paprika, porkkana...

Broilerpastalaatikko2%20Myllyn%20paras%2

300 g broilersuikaleita (tässä hunajamarinoituja)

6 dl vettä

kanaliemikuutio

200 g ruohosipulituorejuustoa

5 dl Myllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia

1 parsakaali

2 tomaattia

juustoraastetta

 

Ruskista broilerisuikaleet. (Jos käytä maustamattomia, mausta esim. currylla ja paprikajauheella) Kiehauta vesi, lisää siihen kanaliemikuutio ja tuorejuusto. Anna tuorejuuston sulaa veteen. Laita uunivuokaan makaronit raakoina, lisää broilerisuikaleet ja tuorejuustoliemi, sekoita sekaisin. Pese parsakaali ja tomaatit. Paloittele parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja tomaatti kuutioiksi. Lisää kasvikset vuoan pinnalle.
Paista 200 asteisessa n. 25 min. Nosta vuoka pois uunista ja sekoita kaikki sekaisin. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja jatka paistamista vielä n. 20 min. Anna valmiin ruoan vetäytyä vielä hetki ennen tarjoilua.

Broilerpastalaatikko%20Myllyn%20paras%20

 

Tällä ruualla osallistun Myllyn Paras pastaresepti 2013 -kilpailuun. Kilpailuannokset julkaistaan osoitteessa www.facebook.com/myllynparas, jolloin kävijät pääsevät äänestämään voittajaa. Yleisöäänestys on käynnissä 16.–30.10.2013. Eniten ääniä saanut pastaresepti voittaa.

 

MyllynParas_pastares13ehdokas_badge%281%

Pastan tarjosi Myllyn Paras, Kiitos!