"Pirkka-tuotesarja täydentyy täällä Satakunnan alueella paikallisilla lähileipätuotteilla.  Pirkka Lähellä leivottu -tuotteet on kehitetty yhteistyössä Porin Leivän kanssa. Uutuustuotteet on kehitetty vastaamaan kuluttajien kasvavaan kiinnostukseen lähiruokaa kohtaan.

Porin Leivän kanssa yhteistyössä syntyneet Pirkka ruisreikäleipä ja Pirkka vadelmamunkki tulivat 4. lokakuuta alkaen myyntiin Satakunnan alueen K-ruokakauppoihin."

PIRKKA RUISREIKÄLEIPÄ ja PIRKKA VADELMAMUNKIT
"Pirkka Lähellä leivottu -tuotesarja starttasi tammikuussa Pirkanmaalta ja Kanta-Hämeestä. Nyt Lähellä leivottuja saa jo Varsinais-Suomesta, Pohjois-Pohjanmaalta, Kainuusta, Lapista, Pohjois-Savosta ja Pohjois-Karjalasta.

- Pirkka Lähellä leivottu -tuotteiden ideana on tuoda markkinoille paikallista osaamista korostavia  ja paikalliseen makuun sopivia Pirkka-tuotteita. Valitsimme yhteistyökumppaniksemme Porin Leivän, jolla on laaja tuntemus ja vuosikymmenten kokemus satakuntalaisesta leipämausta ja -perinteistä, kertoo Ruokakeskon leipä- ja leipomotuotteista vastaava tuoteryhmäpäällikkö Tero Asikainen."

 

"Porin Leipä leipoo Pirkka-sarjaan lisäaineettoman, perinteiseen taikinajuureen valmistetun ruisreikäleivän. Rusaskuituinen, 100 % ruisjauhoon leivottu leipä vaalii maakunnan makuja, on rapea kuoresta ja pehmeä sisältä.

Herkkuhetkiin leivotaan neljän kappaleen rasioissa myytävät vadelmamunkit. Tuore, lähellä leivottu munkki valmistetaan rikkaaseen taikinaan, runsaalla hillolla."

KIITOS KESKO/PIRKKA TUOTENÄYTTEISTÄ!


Tuotenäytteet hain K-SUPERMARKET EURAN MYYMÄLÄSTÄ (Siellä tänään perjantaina Porin Leivän konsulentti).