... sain kutsun: olin Keskon vieraana Helsingissä seuraamassa  Mitä tänään syötäisiin? - kuvauksia!!
Tilaisuus oli ainutlaatuinen, sillä yleensä ohjelman kuvauksiin ei oteta ulkopuolista yleisöä, kuvaustahti on tiukka. Minulla ja Hannan soppa-blogin Hannalla kävi siis tuuri!

Studiolla vastassa oli Keskon ja tuotantotiimin väkeä sekä TV:stä tutun näköinen keittiö ja keittiössä tutun näköinen kokki: Aki Wahlman.Ja ei keittiötä ilman tarjottavaa:
Alkujuoma: Kuohuva mansikka-appelsiinijuoma
sekä Aki Wahlmanin loihtimat alkupalat:
Tomaatti-mozzarellabruchetat
Toast skagen-leipiä

Oliko hyvää... no oli tietysti, nams!!
(Hanna etualalla, Kirsi ja Akin varmaan tunnistattekin laugh)

Ja herkuttelun jälkeen töihin eli kuvaamaan ohjelmaa:


Kuvassa: Aki Wahlman, kuvaaja: Pekka Valkama, tuottaja: Alex Nurmi sekä Pirkka-tuotesarjasta vastaava päällikkö Juha Andelin (selin kameraan)

Saimme seurata kahden jakson kuvauksia:
Ensimmäinen tulee ulos TV:stä ma 28.5.2012: Paistettu ananas, Sipuli-sitrussilli
ja toinen ti 29.5.2012: Caesarsalaatti suomalaisittain, Kuohuva mansikka-appelsiinijuoma


Mitä tänään syötäisiin? MTV3-kanavalla joka arkipäivä klo 10:00, 14:00 ja 17:55Kun ammatilaiset ovat asialla, homma toimii saumattomasti!! Upeaa työskentelyä!! Kerralla purkkiin!!
KIITOS kokemuksesta!!


Kuvausten jälkeen kävimme lounaalla Keskon Pirkka-tuotesarjasta vastaavan päällikön Juha Andelinin, sosiaalisen median asiantuntijan Heidi Waltarin ja Pirkka-tiedottajan Minttu Tirkkosen kanssa.Yllä olevat kuvat ovat Mintun ottamia ja ne ovat luvalla julkaistu, Kiitos!Pirkka on Keskon omistamien päivittäistavaraketjujen tuotemerkki. Ensimmäiset Pirkka-tuotteet tulivat markkinoille vuonna 1986. Pirkka-tuotteita on yli 2 000 ja sarjaan kuuluu jo noin 50 Pirkka-luomutuotetta, yli 30 Pirkka Reilun kaupan -tuotetta ja yli 70 Pirkka Joutsenmerkki -tuotetta. Yksi ensimmäisistä tuotteista, Pirkka-näkkileipä, esiteltiin asiakkaille toukokuussa 1986.

Sain kotiin upeita Pirkka-tuotteita, oikea piknik-kassi:

Tuotteet olivat Pirkka Ivana Helsinki -kestokassissa, jonka on suunnitellut Paola Suhonen. Sama kuosi on myös lautasliinoissa.KIITOS kutsusta!! Oli hieno päästä mukaan, oli ilo tutustua!!
KIITOS tuotteista!!