Piimäkakkuja on helppo tehdä... ainekset sekaisin ja uuniin =) Ja mikä parasta kakku on mehevä ja säilyy pitkään... ellei sitä syödä =)

Esikoinen tuli juuri sopivasti koulusta, kun kakku oli jo hetken aikaa jäähtynyt... oli kuulemma jo ulkona asti tuoksunut niiiiiin hyvältä ♥  Hyvä merkki siis ;)

Karpalo-piim%C3%A4kakku%20%20Kotiliesib-

 

4 dl Myllärin leivontakarkea vehnäjauhoja

2 dl ruokosokeria

1 tl ruokasoodaa

1 rkl piparkakkumaustetta

1 rkl siirappia

1 dl sulaa voita

3 dl piimää

1 dl kuivattuja karpaloita

Sekoita kuivat ainet keskenään. Sekoita siirappi. rasva ja piimä keskenään. Kaada nesteseos kuiviin aineksiin ja sekoita tasaiseksi. Lisää karpalot.

Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja kypsennä 175-asteessa n. tunti.

 

Jauhot tarjosi: