Piimäkakkuja on helppo tehdä... ainekset sekaisin ja uuniin =) Ja mikä parasta kakku on mehevä ja säilyy pitkään... ellei sitä syödä =)
Esikoinen tuli juuri sopivasti koulusta, kun kakku oli jo hetken aikaa jäähtynyt... oli kuulemma jo ulkona asti tuoksunut niiiiiin hyvältä ♥ Hyvä merkki siis ;)
4 dl Myllärin leivontakarkea vehnäjauhoja
2 dl ruokosokeria
1 tl ruokasoodaa
1 rkl piparkakkumaustetta
1 rkl siirappia
1 dl sulaa voita
3 dl piimää
1 dl kuivattuja karpaloita
Sekoita kuivat ainet keskenään. Sekoita siirappi. rasva ja piimä keskenään. Kaada nesteseos kuiviin aineksiin ja sekoita tasaiseksi. Lisää karpalot.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja kypsennä 175-asteessa n. tunti.
Jauhot tarjosi: