Tämä vaan on niin hyvää!!! Ohje on tuttu, mutta tällä kertaa venhäjauhot on korvattu gluteenittomilla jauhoilla.

MOKKAPALAT

 

Laitan ohjeen vielä tähän:

2½ dl vettä
200 g margariinia
4 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 tl suolaa
5 dl Pirkka gluteeniton jauhoseosta
5 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1½ tl soodaa
1 dl bulgarianjogurttia
2 munaa

Kuorrutus:
2 rkl kahvia (maitoa)
100 g margariinia
1 rkl kaakaojauhetta
n. ½ pkt tomusokeria
Päälle nonparelleja

Kiehauta, vesi, margariini, kaakaojauhe ja suola kattilassa. Jäähdytä seos. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää jäähtynyt margariini-seos siihen. Lisää seokseen myös munat ja jogurtti, sekoita puuhaarukalla.
Laita pellille ja paista 200 asteessa n. 20 minuuttia.
Jäähdytä ja tee kuorrutus sekoittamalla margariini, kahvi ja kaakaojauhe kattilassa, anna kiehahtaa ja lisää joukkoon tomusokeri. Levitä kuorrutus jäähtyneen tortun pinnalle. Koristele nonparelleilla.


PS. BLOGINI 5v-arvontapalkinnot ovat saapuneet onnekkaille, täältä näet mitä palkinnot sisälsivät. laugh