Tämä(kin) ohje on jo hetken aikaa odottanut vuoroaan "Tätä täytyy kokeilla"-listallani!! Ohje Hedelmäpommilta (alkuperäinen Ruokamaailmasta).


PERUNALETUT

1499873.jpg

(n. 16 kappaletta)

 

500 g peruna-sipulisuikaleita (pakaste)

2 dl creme fraichea

2 rkl vehnäjauhoja

4 kananmunaa

suolaa

mustapippuria

paistamiseen öljyä tai margariinia

 

Sekoita jäisten perunasuikaleiden joukkoon fraiche, vehnäjauhot ja munat. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista halutessasi pieni koelettu ja lisää hieman jauhoja jos se on vaikea kääntää. Paista seoksesta ohukaispannussa paksuja lettuja keskinkertaisella lämmöllä, niin että seos hyytyy samalla kun se saa väriä pintaan. Pidä lämpiminä sillä aikaa kun paistat loput letut. Tarjoa liharuoan lisukkeena tai tonnikala-raejuusto-munatäytteen kera.