Tämä(kin) ohje on jo hetken aikaa odottanut vuoroaan "Tätä täytyy kokeilla"-listallani!! Ohje Hedelmäpommilta (alkuperäinen Ruokamaailmasta).
PERUNALETUT

(n. 16 kappaletta)
500 g peruna-sipulisuikaleita (pakaste)
2 dl creme fraichea
2 rkl vehnäjauhoja
4 kananmunaa
suolaa
mustapippuria
paistamiseen öljyä tai margariinia
Sekoita jäisten perunasuikaleiden joukkoon fraiche, vehnäjauhot ja munat. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista halutessasi pieni koelettu ja lisää hieman jauhoja jos se on vaikea kääntää. Paista seoksesta ohukaispannussa paksuja lettuja keskinkertaisella lämmöllä, niin että seos hyytyy samalla kun se saa väriä pintaan. Pidä lämpiminä sillä aikaa kun paistat loput letut. Tarjoa liharuoan lisukkeena tai tonnikala-raejuusto-munatäytteen kera.