... kyllä Kirsin keittiössä tehdään myös ruokaakin =) Jostain kumman syystä ei vain ole piiiitkään aikaan tullut laitettua tänne ruokia.

JUUSTOINEN PASTAVUOKA

Ohje on Cebicin keittiöstä:

400 g naudan paistijauhelihaa
1 iso sipuli
mustapippuria
suolaa
1 lihaliemikuutio
1 pss makaroonia
1 prk kolmen juuston ruokakermaa
2 dl maitoa
2 dl 5% ruokakermaa
tilkka vettä tarvittaessa
pinnalle juustoraastetta

Keitä makaronit lähes kypsiksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä. Huuhtele ja valuta. Ruskista jauhelihat omassa rasvassaan, lisää hienonnetut sipulit joukkoon kuullottumaan ja mausta mielesi mukaisesti. Sekoita jauhelihaseos ja makaroonit uunivuoassa, kaada päälle nesteet ja sekoita huolellisesti. Raasta pinnalle juustoa ja paista 200 asteessa kullanruskeaksi.