MANSIKKA-VALKOSUKLAA-KAKKU

Pohja 10 munan sokerikakku, tehty Juhlattaren ohjeella.
Täytteet:
Mansikkamousse:
2 dl kermaa
2 dl ranskankermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
11/2-2 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
300 g mansikoita
6 liivatelehteä
Vatkaa kerma vaahdoksi. Soseuta marjat. Laita liivatteet likoamaan. Sekoita keskenään ranskankerma,tuorejuusto,sokerit ja marjat. Keitä pieni tilkka vettä ja liota siihen liivatteet.Lisää ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lopuksi sekoita kermavaahto varovasti seokseen.
Valkosuklaamousse:
levy Pandan valkosuklaata
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 prk Flora Vispiä
Sulata suklaa mikrossa. Lisää sulan suklaan joukkoon tuorejuusto ja sekoita hyvin. Vaahdota Flora Vispi ja lisää valkosuklaaseos joukkoon. Sekoita hyvin.
Kakun päällinen ja koristeet ovat sokerikuorrutusta.
Sokerikuorrutteen alla on sokerikreemi:
125 g margariinia
½ tl vaniljasokeria
250 g (= 4 dl) tomusokeria
1 rkl vettä
Pehmennä margariini sähkövatkaimella notkeaksi. Lisää vaniljasokeri. Mittaa tomusokeri ravistamalla mitta-astiaa, jolloin tomusokeri menee hieman kasaan ja täydennä sitten loput tarvittavasta määrästä. Sekoita tomusokeri margariinin joukkoon vähin erin voimakkaasti vatkaten. Lisää lopuksi vesi ja vatkaa edelleen. Kreemin levittäminen kakun pinnalle voi olla hankalaa sen paksuudesta johtuen. Voit lämmittää kreemiä varovaisesti mikrossa, jotta seos voin sulamisen myötä hieman pehmenee.
Pursotukset Flora Vispiä, jota maustettu vaniljakastikejauheella. Reunan "koripunos"-pursotus on värjätty mansikkatomusokerilla.