Tämän ohjeen outin kakkukilpailusta saamistani ohjeista:
(ohje löytyy myös Dansukkerin-sivuilta)

REILUSTI HYVÄ KÄÄRETORTTU

1663560.jpg

4 kananmunaa
3 dl Dansukker Ruokotomusokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/4 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
Ripotteluun
Dansukker Ruokokidesokeria

Täyte
100 g rapeita suklaamakeisia (esim. Daim-rakeet)
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl Dansukker Ruokotomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Vatkaa munat ja ruokotomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja lisää seos munavaahtoon kevyesti sekoittaen. Levitä taikina voidellulle leivinpaperille uunipellille. Paista uunin keskiosassa 200º:ssa 7–10 minuuttia. Levitä leivinpaperi työpöydälle, ripottele päälle tasainen kerros ruokokidesokeria ja kumoa kypsä torttulevy leivinpaperille. Irrota paistoleivinpaperi.

Rouhi suklaamakeiset veitsellä. Vatkaa tuorejuusto ja sokerit kuohkeaksi, sekoita suklaarouhe joukkoon. Levitä täyte jäähtyneen torttulevyn päälle kevein vedoin. Rullaa torttu leivinpaperia apuna käyttäen. Jäähdytä ennen viipalointia.