Jatkan näillä hyydykekakuilla. Appelsiinisen ja suklaisen jälkeen tälläinen kesäinen.. tuoreita marjoja sai vähän etsiä, vadelmat on muilta mailta, mutta maistuivat vadelmilta! Tuoreet mansikat ja mustikat olisivat varmasti parhaita kakun päällä.

Kes%C3%A4inen%20juustokakku%20Keksihylly

Ohje: Keksihylly

Pohja:
175 g LU Digestive Täysjyvä- keksejä
35 g margariinia tai voita

Täyte:
200 g Philadelphia tuorejuustoa
1 ½ dl sokeria
3 tl vaniljasokeria
4 rkl sitruunamehua
4 liivatelehteä
2 dl vispikermaa
2 dl maustamatonta jogurttia

Koristeeksi:
tuoreita marjoja

Murskaa keksit monitoimikoneessa ja sekoita joukkoon sulatettu rasva. Sekoita tasaiseksi. Vuoraa pienen irtopohjavuoan pohja, (ø 20 cm), leivinpaperilla ja painele keksiseos vuoan pohjalle. Laita jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi. Sekoita kulhossa sokerit, tuorejuusto ja jogurtti. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5 minuuttia, purista vesi pois ja liuota kuumennettuun sitruunamehuun. Jäähdytä hieman ja lisää varovasti sekoittaen tuorejuustoseokseen. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää se tuorejuustoseokseen. Kaada täyte vuokaan, tasoita pinta ja anna hyytyä vähintään 4 tuntia tai seuraavaan päivään. Koristele kakku tuoreilla marjoilla.