No niin , nyt on uutta vuokaa testattu. Merjan leivonta- ja askartelusivuilta otin ohjeen, käytin vain vaniljarahkan sijaan sitruunarahkaa. Tuoksu on sanoin kuvaamaton, mausta voin kertoa ensi viikolla tarkemmin, kakku tulee vielä saamaan kuorrutuksen.
SUKLAA-SITRUUNA-KAHVIKAKKU

Ohjeen kopioin suoraan Merjalta:
Suklaa-Vanilja kahvikakku
125 g Rasvaa
3 dl Sokeria
2 Munaa
100 g Paloiteltua suklaata
1 tl Vaniljasokeria
2 tl Leivinjauhetta
5 dl Vehnäjauhoja
2 dl Vanilja valmisrahkaa (mulla siis sitruunarahkaa)
Kuorrutus: Kaakaotomusokeri-kuorrutusta ja sulatettua valkosuklaata
Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen vaahdottaen. Lisää rouhittu suklaa. Sekoita kuivat aineet ja lisää seokseen. Lopuksi lisää rahka. Ohjetta voi muunnella käyttämällä rahkan tilalla esim kermaviiliä. Paista 2 litran vuoassa, 175 asteessa, noin tunti.Jäähdytä ja koristele tomusokerikuorrutuksella sekä valkosuklaalla. Painele kuorrutteeseen pähkinöitä, kuivattujen hedelmien paloja, suklaakarkkeja tms.