Nämäkin pikku herkut tarjottiin 5v-synttäreillä. Ohje Euracon-sivuilta.

HEDELMÄISET SUKLAAMUFFINIT


Ohje Euracon-sivuilta:

Taikina
100 g margariinia tai voita
2 kananmunaa
2 ½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
½ dl kaakaojauhetta
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl omenahilloa tai mangososetta (laitoin mangososetta)

Päälle
1 ps mango-passionmousseaineksia (Blå Band, 58 g)
1 dl kuohukermaa
½ dl maitoa
suklaasta työstettyjä koristeita tai suklaalastuja
sokerikuulia

Sulata rasva ja anna sen jäähtyä. Vaahdota kananmunat ja sokerit. Yhdistä kuiva-aineet keskenään. Nostele seos hillon ja rasvasulan kanssa muna-sokerivaahtoon.

Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200 asteisessa uunissa keskitasoa hiukan alempana noin 25 minuuttia. Anna muffineiden jäähtyä.

Vispaa keskenään mango-passionmousseainekset, kerma ja maito.
Jatka vispaamista viitisen minuuttia ja nosta seos kylmään puoleksi tunniksi.

Pursota seos jäähtyneille muffineille. Viimeistele suklaakoristein ja sokerikuulin.