Tein tilauksesta Kinuskikakun. Kakku on gluteeniton ja välissä valkosuklaa- ja mansikkamousset. Toivottavasti maistui!
Pohja:
10 munaa
5 dl sokeria
5 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
Mansikkamousse:
2 dl kermaa
2 dl ranskankermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
11/2-2 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
300 g mansikoita
6 liivatelehteä
Vatkaa kerma vaahdoksi. Soseuta marjat. Laita liivatteet likoamaan. Sekoita keskenään ranskankerma,tuorejuusto,sokerit ja marjat. Keitä pieni tilkka vettä ja liota siihen liivatteet.Lisää ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lopuksi sekoita kermavaahto varovasti seokseen.
Valkosuklaamousse:
2 levyä Pandan valkosuklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 prk Flora Vispiä
Sulata suklaa mikrossa. Lisää sulan suklaan joukkoon tuorejuusto ja sekoita hyvin. Vaahdota Flora Vispi ja lisää valkosuklaaseos joukkoon. Sekoita hyvin.
Kinuski:
3 dl kuohukermaa
3 dl fariinisokeria
Sekoita kerma ja fariinisokeri kattilassa. Keitä hiljalleen välillä sekoittaen n. 20-30 min, kunnes tippa kinuskia kylmään veteen pudotettuna jähmettyy kiinteäksi. Kaada kinuski kuumana kakun päälle.
Pursotukset: Rainbow laktoositonta vispikermaa (makeutettu vaniljasokerilla)
Koristeet: sokerimassaa