Palataanpa vielä tällä voileipäkakulla viime vuoteen. Pyynnöstä tein Kinkkuvoikkaria. Käytin Open Café:n ohjetta.

Voileip%C3%A4kakku%20Saritab-normal.jpg

30 siivua Oululainen Reilu Täysjyvä-viipaleita

Kinkkutäyte:
 
500 g palvikinkkua
½ tlk sinappi-kurkkusalaattia
2 prk ranskankermaa
200 g ruohosipulituorejuustoa
~~~~
 
1 prk Italiansalaattia
 
~~~~
Kostutus:
 
3 dl maitoa
 
Kuorrutus:
 
2 prk ruohosipulituorejuustoa (a´200g)
1 prk ranskankermaa
 
 
Koristelu:
 
1 ruukku herneenversoja
kurkkua
kirsikkatomaatteja
 
 
 
Valmista kinkkutäyte. Hienonna palvikinkku ja kaada kulhoon. Lisää joukkoon ruohosipulituorejuusto, ranskankerma ja sinappikurkkusalaatti.
 
Leikkaa leivistä reunat pois. Lado tarjottimelle ensimmäinen kerros leipiä (mulla 2½ leipäsiivua x 2½ leipäsiivua). Kostuta alin leipäkerros ja levitä päälle kinkkutäytettä. Lado taas kerros leipiä, kostuta ja levitä toiseen väliin Italiansalaattia. Kolmanteen väliin tulee taas kinkkutäytettä. Lado vielä päälle yksi leipäkerros. Kiedo kakun päälle kelmu ja anna makujen tasaantua jääkaapissa seuraavaan päivään.
 
Vatkaa ranskankermat ja tuorejuustot vaahdoksi 5 minuuttia. Levitä kuorrutetta kakun päälle ja reunoille.  Koristele.