Raparperista on tullut leivottua kaikenlaista herkkua  ( aina, kun aika vaan on antanut periksi =)!!) Tässä Kettuterroristit-blogista otettu ohje:

RAPARPERIKEIKAUSKAKKU

Ohje kopioitu suoraan Kettuterroristeilta:

Taikina:

4 kananmunaa

2,5 dl sokeria

1 tl suolaa

1,5 tl kanelia

1 tl leivinjauhetta

3 dl vehnäjauhoja

0,5 dl öljyä

2 dl porkkanaraastetta

500 g raparperia

Vuokaan:

1 rkl voita

1 dl fariinisokeria

Voitele paistovuoka ja ripottele fariinisokeri vuuan reunoille ja pohjalle. Leikkaa raparperit paloiksi ja laita vuokaan. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Lisää sekoitetut kuiva-aineet, öljy ja porkkanaraaste. Sekoita nopeasti. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa n. 40 min. Jäähdytä hetki ja kumoa kakku. Tarjoa vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa.