NOPEA JAUHELIHALASAGNE

Jälleen kerran tosi helppo ohje ja nopea tehdä (pitäisköhän mun vaihtaa blogini nimeä: Kirsin helpot ja nopeat...). Tämä ohje löytyy Torino Lasagne Piccolo-pussin kyljestä.

 

512725.jpg

300 g jauhelihaa

1 sipuli

2 rkl vehnäjauhoja

3 dl vettä

1 lihaliemikuutio

4 dl maitoa

1tlk (70g) tomaattipyreetä

1 rkl pizzamaustetta

1/4 tl mustapippuria

3/4 tl suolaa

½ pss Lasagne Piccoloa

Pinnalle: juustoraastetta

Ruskista jauheliha kevyesti. Lisää hienonnettu sipuli. Sekoita joukkoon vehnäjauhot, lisää vesi ja lihaliemikuutio. Anna kiehahtaa. Lisää maito, tomaattipyree ja mausteet. Kuumenna kiehumispisteeseen samalla sekoittaen. Voitele reilu 2 l:n uunivuoka. Mittaa raaka pasta vuokaan ja kaada kuuma kastike päälle. Sekoita varovasti. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä 200 asteessa 30 min. Anna ruuan vetäytyä 10-15 min ennen tarjoilua.