NOPEA JAUHELIHALASAGNE
Jälleen kerran tosi helppo ohje ja nopea tehdä (pitäisköhän mun vaihtaa blogini nimeä: Kirsin helpot ja nopeat...). Tämä ohje löytyy Torino Lasagne Piccolo-pussin kyljestä.
300 g jauhelihaa
1 sipuli
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 lihaliemikuutio
4 dl maitoa
1tlk (70g) tomaattipyreetä
1 rkl pizzamaustetta
1/4 tl mustapippuria
3/4 tl suolaa
½ pss Lasagne Piccoloa
Pinnalle: juustoraastetta
Ruskista jauheliha kevyesti. Lisää hienonnettu sipuli. Sekoita joukkoon vehnäjauhot, lisää vesi ja lihaliemikuutio. Anna kiehahtaa. Lisää maito, tomaattipyree ja mausteet. Kuumenna kiehumispisteeseen samalla sekoittaen. Voitele reilu 2 l:n uunivuoka. Mittaa raaka pasta vuokaan ja kaada kuuma kastike päälle. Sekoita varovasti. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä 200 asteessa 30 min. Anna ruuan vetäytyä 10-15 min ennen tarjoilua.