Sitruuna tuo mukavasti raikkautta ja pirteyttä leivonnaisiin, tykkään :)
Tässä kakku Myllyn Paras-ohjeen mukaan.
Tällä ohjeella tein 2 kpl 1l:n suorakaiteen mallista kakkua.
3 munaa
2½ dl sokeria
5 dl erikoisvehnäjauhoja
1½ tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 dl sitruunamehua
150 g margariinisulaa
1 sitruunan raastettu kuori
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe ja vaniljasokeri vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos vaahtoon vuorotellen nesteiden ja rasvan kanssa.
Lisää hyvin pestyn sitruunan raastettu kuori taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina rasvattuihin ja korppujauhotettuihin kakkuvuokiin ja paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 45 min.
AURINKOISTA PÄÄSIÄISTÄ!