Joku on taas vieraillut Pirkka-sivuilla...

KINKKUTÄYTTEINEN RULLAPIZZA



1 pkt (360g) Pirkka pizzapohja-aineksia
2 dl vettä
3 rkl öljyä

TÄYTE:
½ rl Pirkka arrabbiata pestoa (mulla Rainbow Pesto Genovese)
1 pieni punainen paprika (mulle he-ma-po)
½ pkt saunapalvikinkkua
1 tlk ananaspaloja (mulla murskaa)
1 rkl pizzamaustetta
2 dl emmental-mozzarella juustoraastetta

PINNALLE:
1 rkl öljyä
1 dl emmental-mozzarella juustoraastetta
1 tl pizzamaustetta

Valmista pizzataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa paprika ja palvikinkku pieniksi kuutioiksi. Valuta ananaspalat hyvin.
Kauli taikina leivinpaperin päällä levyksi (n. 25 cm x 35 cm). Levitä pesto ohuesti ja tasaisesti pohjataikinalle. Ripottele päälle paprika-, kinkku- ja ananaspalat sekä juustoraaste ja pizzamauste.
Kääri levy rullaksi kääretortun tapaan leivinpaperia apuna käyttäen. Nosta pizzarulla pellille leivinpaperin päälle niin, että sauma jää rullan alle. Voitele öljyllä. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja pizzamaustetta. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Anna pizzarullan vetäytyä hetken aikaa ennen viipalointia. Tarjoa lämpimänä salaatin kanssa.