Tässä on erittäin maukas keitto, maun kruunaa Valion ruokakerma Kolme juustoa. Helppo ohje, löysin sen Kropsua eväänä - blogista:

JAUHELIHAKEITTO

Laitan sulkuihin tekemäni muutokset:


1 rkl juoksevaa margariinia
250 g jauhelihaa (400g naudan paistijauhelihaa)
1 pss sipulikuutioita, pakaste (1 punasipuli)
250 g kasvissuikaleita, pakaste
14 dl vettä
1 tl paprikajauhetta
1 tlk (70 g) tomaattipyreetä
1 lihafondikuutio
1 tl suolaa
1½ dl Raketti Spagettia (n. 2½ dl)
1 prk (2½ dl) Valio Kolme Juustoa ruokakermaa

Ruskista jauheliha ja sipulit pannulla. Kuumenna vesi, lisää jauheliha-sipuliseos, kasvissuikaleet, paprikajauhe, tomaattipyre, lihafondikuutio ja suola. Anna keiton kiehua 15 minuuttia. 

Lisää Raketti Spagetti. Keitä 10 minuuttia. Lisää lopuksi ruokakerma ja anna hautua vielä 5 minuuttia.