Hih... huomatkaa, jopa vuoka on samanlainen... ohje Kettuterroristit-blogista.
VANILJAINEN RAPARPERIPIIRAKKA
Pohja:
150 g voita
1 1/2 dl sokeria
1 kananmuna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
4 dl Ehrmann Vanilla Puddingia (2 % rasvaa)
2 kananmunaa
n. 1 dl sokeria
Pinnalle:
raparperia
sokeria
Vaahdota voi ja sokeri. Vaahdota sekaan muna. Lisää keskenään sekoitetut vehnäjauhot ja leivinjauhe, ja sekoita. Levitä taikina voidellulle piirakkavuoalle. Sekoita täyteainekset keskenään ja kaada täyte vuokaan. Leikkaa raparperit pitkittäin ohuiksi viipaleiksi ja asettele ne vieriviereen täytteen päälle. Ripottele päälle sokeria. Paista 200 asteessa uunin alimmalla tasolla n. 30 - 40 min.